maandag 4 juni 2018

Intensieve samenwerking leidt tot nieuwe website ICUZON

Na een intensieve samenwerking met ICUZON, een verbond tussen 10 Limburgse en Brabantse ziekenhuizen op het gebied van intensive care, heeft Nexwork een geheel nieuwe website gelanceerd.

Samenwerking

De samenwerking ICUZON richt zich op een optimalisatie van de zorg, en dan met name de zorg in de intensive care. De tien ziekenhuizen uit Noord-Brabant en Limburg werken al enige tijd samen om onder meer het ‘beddenprobleem’ op te lossen en de intensive care betaalbaarder te maken. Hierdoor is er nooit sprake van ondercapaciteit en krijgen de patiënten de zorg die zij hard nodig hebben. Om de buitenwereld te laten zien waar ICUZON zich mee bezighoudt, heeft de organisatie besloten om middels een website een gezicht te vormen voor het publiek.

Resultaat

Niet alleen ICUZON is blij met het resultaat, ook bij Nexwork zijn we ontzettend trots op de website die we hebben mogen afleveren. Maar de ontwikkeling gaat door: ook na de oplevering blijven we bezig met het optimaliseren van de website en daarnaast staat een intranet voor de betrokken organisaties in de steigers. Onze samenwerking met ICUZON is voorlopig dan ook nog niet ten einde.

Recente berichten