maandag 18 maart 2019

Let's meet... Femke

Wanneer jij naar ons kantoor belt krijg je een van de Nexworkers aan de lijn. Maar wie zijn dit nou eigenlijk en wat is hun achtergrond? Wij stellen graag al onze collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Femke!

Hoe lang werk je al bij Nexwork?
5 maanden, sinds november 2018.

Wat zijn jouw werkzaamheden nu?  
Ik ben één van de UX-designers binnen Nexwork. Ik houd mij vooral bezig met het design en de gebruiksvriendelijkheid van de websites die wij ontwerpen. Daarnaast doe ik de grafische opdrachten die binnen komen voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, social media en presentaties.

Wat heb jij gedaan voordat je bij Nexwork kwam werken?  
Ik ben 23 jaar oud, woonachtig in Brunssum en ben vorig jaar afgestudeerd aan de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design in Maastricht. Buiten mijn werk houd ik wel van een spelletje spelen en houd mij veel bezig met het gamingplatform Twitch. Daarnaast ga ik wel eens naar gaming events toe. Het is erg mooi om te zien hoe nieuwe media ervoor zorgt dat ‘onbekende’ gamedevelopers groot worden alleen door de exposure van livestreams in plaats van traditionele marketing. Fortnite is hier een goed voorbeeld van! Buiten gaming trek ik graag eropuit en ga ik bijvoorbeeld graag op citytrips. Londen is veruit mijn meest favoriete stad. Mijn meest favoriete vakantie was in Lanzarote in april 2018.

Wat vind jij zo tof aan Nexwork?
De veelzijdigheid van mijn werk. De ene dag werk ik aan een interactief magazine en de andere dag aan een compleet nieuwe website. Daarnaast vind ik de grafische opdrachten voor o.a. nieuwsbrieven ook erg leuk om te doen. Daar kan ik mijn creativiteit helemaal in kwijt. Daarnaast heb ik ontzettend fijne collega's. Iedereen werkt ontzettend hard maar er is toch altijd een leuke en gezellige sfeer op kantoor. Daardoor kom ik elke dag met plezier naar mijn werk toe.

Recente berichten