dinsdag 16 april 2019

Let's meet... Linsy

Wanneer je naar ons kantoor belt, krijg je een van onze specialisten aan de lijn. Maar wie zijn deze Nexworkers nou eigenlijk en wat is hun achtergrond? Wij stellen graag al onze collega's aan jullie voor zodat jullie weten met wie je contact hebt. Deze keer is het de beurt aan Linsy.

Hoe lang werk je al bij Nexwork?
Ik werk nu inmiddels 9,5 jaar voor Nexwork.

Wat zijn jouw werkzaamheden nu?
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit Front-End development. Dat betekent dat ik mij bezighoud met het design aan de voorkant van de website.

Wat heb jij gedaan voordat je bij Nexwork kwam werken?
Tijdens het laatste jaar van mijn studie Communication & Multimedia Design heb ik stage gelopen bij Nexwork. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als Interaction Designer/Front-End Developer bij Nexwork. Na 6 jaar bij Nexwork, heb ik een korte switch gemaakt. Ik ben werkzaam geweest voor een groothandel in modeaccessoires. Hier ben ik voornamelijk bezig geweest met de webshop, fotografie, afhandelen van orders/bestellingen en heb ik de nodige beurzen bezocht.

Uiteindelijk lag mijn passie bij het programmeren. Nexwork heeft mij toen de kans gegeven om weer terug te komen en weer aan de slag te gaan als front-end developer. Inmiddels ben ik alweer 3,5 jaar verder en druk bezig met leuke projecten.

Wat vind jij zo tof aan Nexwork?
Bij Nexwork kan ik mezelf zijn. Men staat open voor ideeën en geeft iedereen de kans om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is geen enkele dag is hetzelfde hier. De ene dag ben ik bezig met programmeren en de andere dag ben ik bezig met een designvoorstel voor bijvoorbeeld een mooie homepage. Tevens heb ik ook leuke collega’s en naast het harde werken is het altijd lachen, gieren en brullen.

Recente berichten