woensdag 10 april 2019

Let's meet... Tahnée

Wanneer je naar ons kantoor belt, krijg je een van onze specialisten aan de lijn. Maar wie zijn deze Nexworkers nou eigenlijk en wat is hun achtergrond? Wij stellen graag al onze collega's aan jullie voor zodat jullie weten met wie je contact hebt. Deze keer is het de beurt aan Tahnée!

Hoe lang werk je al bij Nexwork?
Iets langer dan 3 jaar, sinds 1 februari 2016 om precies te zijn.

Wat zijn jouw werkzaamheden nu?
Ik werk bij Nexwork als Projectmanager. Omdat het wellicht een breed begrip is, is het goed om dit inhoudelijker toe te lichten. Ik ben de schakel en het eerste aanspreekpunt tussen onze opdrachtgevers en ons intern team. Van A tot Z ben ik betrokken bij een project; oftewel van het kennismakingsgesprek tot de offerte en oplevering/ livegang van het product. Wanneer een opdracht gegund is (bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe website) maak ik een projectplanning en verzorg ik een interne kick-off, zodat alle teamleden van het project weten wat van hen verwacht wordt. Gedurende het project stuur ik het projectteam daar waar nodig aan en bewaak ik de projectplanning (en het projectbudget) zodat afgesproken deadlines gehaald worden. De gehele monitoring van het project leg ik vast in voortgangsrapportages en op gezette tijden neem ik deze rapportages door met onze opdrachtgever.

Wat heb jij gedaan voordat je bij Nexwork kwam werken?
In 2013 ben ik afgestudeerd voor mijn Bachelor International Business and Management. Tijdens deze studie heb ik een half jaar mogen werken in Mallorca. Dit was toch wel een van de meest geweldige ervaringen in mijn leven. Hier heb ik zowel op werkgebied als in mijn persoonlijke ontwikkeling veel geleerd. Ik werkte voor Mallorca Charter Point/ Baxter Marine. Een bedrijf dat jachten verkoopt en verhuurt. In mijn functie was ik verantwoordelijk voor de charterafdeling (de verhuurafdeling) van jachten. Van een bootje van 12 meter tot een volledig jacht, incl. helikopterdek. Een voor mij onwerkelijke, maar oh, zo leuke wereld.

Bij Mallorca Charter Point hield ik mij ook bezig met de website, social media, brochures en administratie. Na mijn studie heb ik ruim 2 jaar gewerkt als verhuurmakelaar in Maastricht. Op zowel nationaal- als internationaal niveau bracht ik huurders en verhuurders samen. Dit alles combineerde ik 8 jaar lang met het geven van groepslessen in diverse sportcentra in Maastricht. Ik haalde mijn plezier uit het instrueren en inspireren van de deelnemers. Samen met de deelnemers zorgde ik ervoor dat iedereen tijdens een sportles zichzelf voor de volle 100% inzette en zo altijd het maximale uit zichzelf haalde.

Wat vind jij zo tof aan Nexwork?
Werken bij Nexwork vind ik leuk omdat wij een jong en gedreven team hebben. We weten wat keihard werken is, maar we weten dit ook goed te combineren met een goede dosis humor. Omdat ik voor verschillende opdrachtgevers mag werken, houdt het mijn werk divers en afwisselend.

 

Recente berichten