donderdag 27 oktober 2016

Nexwork en Zandbeek exclusief online partner van Vebego International

Internationaal familiebedrijf Vebego (ruim 36.000 medewerkers) heeft de samenwerking met Nexwork en Zandbeek verlengd voor een periode van vijf jaar. Uit een pitch met vijf bureaus selecteerde Vebego ons als exclusief online partner. De nieuwe overeenkomst is het resultaat van een aanbesteding voor de uitwerking van de online strategie, de implementatie van een contentmanagementsysteem en de ontwikkeling van de websites voor Vebego International en zijn dochterbedrijven. Vanaf nu zijn Nexwork en Zandbeek samen verantwoordelijk voor de strategische advisering en uitvoering van alle online gerelateerde activiteiten van Vebego.

Vebego en Nexwork werken al sinds 2008 naar tevredenheid samen. De samenwerking met Zandbeek gaat zelfs terug tot 1995, het jaar dat ons bureau werd opgericht. Het partnerschap geeft Vebego een stabiele basis om alle online communicatieplatformen van het bedrijf opnieuw strategisch te profileren, de kwaliteit te waarborgen, verder te ontwikkelen en vooruit te helpen.

Over Vebego
Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, de publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven zoals Hago, Yask, Alpheios, Assist en Care maken onderdeel uit van Vebego. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met ruim 36.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, Belgiƫ, Zwitserland en Duitsland.

Recente berichten