vrijdag 9 juni 2017

Nexwork officieel Gold Partner Umbraco

Partnership krijgt officieel een gouden randje! Sinds deze week mag Nexwork zich namelijk officieel Gold Partner van Umbraco noemen. Tijdens Codegarden in Odense, Denemarken is het harde werken van Nexwork absoluut erkend door Umbraco.

Al sinds een lange tijd zet Nexwork CMS Umbraco in om aan de wensen en eisen van klanten te kunnen voldoen. Umbraco is een open source content management systeem (CMS), dat Nexwork de mogelijkheid biedt om flexibel in te kunnen spelen op de klantvraag. Jurgen Tichelman: ”Nexwork is altijd op zoek naar partnerships op het gebied van innovatieve online oplossingen. Gezien de vele mogelijkheden die het Umbraco platform en haar community bieden voelde Nexwork en Umbraco HQ zich al heel snel met elkaar verbonden en heeft dit geleid tot het Gold partnership. De gezamenlijke visie van Umbraco en die van Nexwork op het gebied van online transformatie in deze tijd zien wij als een extra versteviging van onze positie in de markt.” Met 1.100 installaties per dag en inmiddels 400.000 succesvolle lanceringen is Umbraco één van de wereldspelers op het gebied van content management systemen.

Het behalen van certificeringen en het intensiveren van de onderlinge relatie is kracht bijgezet door deze officiële bekroning. Nexwork is 47e Gold Partner van Umbraco wereldwijd en 4e Gold Partner in Nederland. Vanuit de Nexwork vestigingen Maastricht en Eindhoven bedient Nexwork haar Nederlandse, maar ook haar internationale klanten in o.a. België en Duitsland. 

Recente berichten