‘Een social media strategie die bij jouw onderneming past.’

Social media marketing

Social media marketing

Social media is big business

Social media is big business Social media marketing werkt. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom is het is zaak vast te stellen welke social media kanalen bij jouw onderneming passen. Want niet alles werkt voor iedereen. Samen ontwikkelen we een social media strategie op maat. Een strategie die zorgt voor meer engagement, meer volgers, en heel belangrijk, een strategie die bijdraagt aan leads en conversieresultaten.

Meer weten?

Remco Heijnen

New Business Director

+31 43 604 90 70

Stuur een bericht

LinkedIn

 

 

  •          Social media marketing advies en uitvoering
  •          Social media strategie op maat
  •          Social media marketing gericht op online KPI's

 

Social media strategie
Het ontwikkelen van een lange termijn visie is daarom cruciaal. Het opbouwen van een sterk social media netwerk met veel volgers en geïnteresseerden vergt tijd. Gaat het bijvoorbeeld om een zakelijke doelgroep die het beste via LinkedIn benaderd kan worden?  Of is het beter door middel van video marketing op de behoeftes van jouw doelgroep in te spelen via Facebook en Instagram? Wij beantwoorden die vragen voor jou door een social media strategie op maat te ontwikkelen. 

Onze werkwijze
Door onze jarenlange ervaring met het bedenken en uitvoeren van social media strategieën slaan wij met jouw input al snel de spijker op zijn kop. Van uniek beeldmateriaal tot het creëren van bijzondere filmpjes. En van het aanjagen van populaire vlogs tot het schrijven van veel gedeelde blogs.

Ben je ook geïnteresseerd in social advertisement? Die expertise hebben wij in huis. Neem een kijkje op onze Online adverteren.