'Haal meer uit jouw digitale omgeving'

Strategiebepaling

Strategiebepaling

Jouw doelgroep, jouw markt

De mogelijkheden om online te ondernemen, communiceren, adverteren en converseren zijn oneindig. Toch blijkt dat het maken van de juiste keuzes vaak niet gemakkelijk is. Hoe profileert de onderneming zich online, welke kanalen zijn beschikbaar en vooral: voor wie? Het begint met het bepalen van de juiste strategie. Wij denken voor al onze projecten graag mee met de klant, om via de juiste strategie tot een zo optimaal mogelijke oplossing te komen.

Meer weten?

Remco Heijnen

New Business Director

+31 43 604 90 70

Stuur een bericht

LinkedIn

 

  •          Doel bepalen
  •          Doelgroep en customer journey

Doel bepalen

Het startpunt van iedere strategie is het formuleren van een duidelijk doel. Wat willen we bereiken? Een doel dient helder te zijn geformuleerd en, waar mogelijk,  SMART geformuleerd te worden. Zonder een duidelijk doel, kan er enkel ‘op de tast’ geopereerd worden.

Doelgroep en customer journey

Welke doelgroepen hebben wij als onderneming? En waar vinden we deze? Wat is de associatie met onze dienst of ons product? Online profilering gebeurt bij Nexwork altijd met de doelgroep in gedachten. Zeer belangrijk hierbij is de costumer journey. In welke fase willen we met de doelgroep communiceren? En wat is dan de boodschap die we willen overbrengen? Vanuit deze ‘mindmap’ ontwikkelt Nexwork de gewenste vervolgstappen. Of het nu gaat om een nieuwe website (user experience / sitemap /design) of de keuze voor de juiste online marketing kanalen (of beide).

Onze werkwijze

Om bovenstaand traject succesvol te doorlopen zoeken wij altijd de samenwerking op met onze klanten. Betrokkenheid vanuit beide partijen en diens stakeholders creëert uiteindelijk een zo duidelijk mogelijk beeld. Bij Nexwork spreken we dan ook graag over een partnership om het best mogelijke resultaat te leveren.

Alle vervolgstappen na dit traject dienen gezet te worden met de geformuleerde strategie in gedachte. Alleen dan kan er optimaal resultaat behaald worden. Strategiebepaling is de leidraad van alle activiteiten die Nexwork biedt voor haar klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!