We are online.

Een online bureau met een eigen karakter gevormd door specialisten van Nexwork. Nexwork gelooft in grenzeloos samenwerken. Met onze verschillende expertisegebieden zorgen we voor strategische onderbouwde digitale oplossingen voor de klanten van 'toekomstige partners'. Van online strategie en online positionering tot creatief concept en excellente technische ontwikkeling van online platformen. Onze online marketeers zorgen voor een optimale online zichtbaarheid en conversie. We denken niet in losse middelen, maar aan een integraal opgezette totaaloplossing. Samen doorlopen we het iteratieve proces, want alleen samen halen we het hoogste resultaat voor de eindklant.

Strategie

Scrumboard

 

Zijn de doelstellingen van uw organisatie helder? Welke doelgroep past daarbij? We denken graag met u mee en bepalen samen de strategie die leidend is voor alle plannen die volgen. Zo zorgen we ervoor dat we samen de doelstellingen bereiken.

Wilt u meer weten over onze expertise Strategie?

Design

Design 2

 

Hoe iets eruit ziet, bepaalt vaak al wat u ervan vindt. Design zorgt ervoor dat uw online zichtbaarheid van grote kwaliteit is. Uiteraard passend bij uw organisatie en het gebruikersgedrag van de doelgroep. Design hangt nauw samen met het vakgebied van User Experience (UX).

Wilt u meer weten over onze expertise Design?

Development

Development

 

Het platform, en daarmee ook content, gaan tegenwoordig veel verder dan alleen desktop. Snelheid, meerdere devices en verschillende kanalen worden steeds belangrijker. De website moet een bijdrage leveren aan jullie doelstellingen. Daarom is het van belang dat er een match is tussen het platform, de bijbehorende techniek en de doelgroep. Hoe zorgt men ervoor dat uw doelgroep ‘blijft hangen’?

Wilt u meer weten over onze expertise Development?

Marketing

Marketing

 

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing en data gaan ontzettend snel. Presteert uw website optimaal? In hoeverre leidt het bezoek van het online platform naar daadwerkelijke conversie? Online marketing brengt al deze data in kaart en geeft inzicht, in de online strategie en de uiteindelijke uitvoering.

Blended partnerships 

Een nieuwe vorm van samenwerken: met expertises van meerdere bedrijven kan er meer waarde worden gecreëerd voor de eindklant. Door samen te werken kunnen we grotere projecten aanvliegen. Wilt u meer projecten over de grens? Dan kan Nexwork u van dienst zijn. Afhankelijk van de uitdaging bepalen we samen met u de perfecte balans. Ook geïnteresseerd in wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laat u gegevens achter of neem direct contact op met Nexwork. 

Ik ben altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van professionals ook over de grens
Remco Heijnen -New business director
De kracht van digitale transformatie is een proces van valorisatie
Remco Heijnen -New business director

Samen bouwen aan online zichtbaarheid

Nexwork heeft een sterke toekomstvisie en deze vraagt steeds vaker naar flexibele samenwerkingen tussen ondernemingen en vooral voor de lange termijn. Nexwork werkt niet voor ‘onze partners’, maar 'met onze partners'.

Nexwork is op zoek naar diepgaande partnerships, waarbij de expertises van Nexwork wellicht de ontbrekende puzzelstukken vormen voor uw team. De experts van Nexwork bekijken samen met u hoe hun kennis optimaal tot zijn recht komt: the best of both worlds. Bespreek samen met ons vrijblijvend de mogelijkheden. 

Hoe zou u invulling geven aan onze samenwerking?

Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Wilt u meer weten over onze samenwerkingsmogelijkheden? Neem contact met op met Nexwork of vul onderstaande formulier in er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Remco
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl