maandag 3 april 2017

Even voorstellen... Anne van Hussen

 

Een nieuwe baan, een nieuwe werkgever, nieuwe collega’s, maar bovenal een enorme kans. Sinds 13 maart ben ik in dienst bij Nexwork als Projectmanager, een enorme kans en een uitdaging. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie te Eindhoven. Sinds het afstuderen heb ik ervaring opgedaan op het gebied van Marketing, Communicatie en PR.

Mijn interesses gaan vooral uit naar relatiebeheer, online marketing, social media & events en communicatie & PR. Daarnaast ben ik een manusje van alles en vind ik het heerlijk om zaken te coördineren. Een menselijke benadering vind ik ontzettend belangrijk en geloof er dan ook in dat de verschuiving van Business 2 Business naar Human 2 Human steeds meer zichtbaar en belangrijker wordt.

De ambitie om uiteindelijk door te groeien naar een senior consultancy functie drijft mij in mijn werk om het beste uit mezelf te halen. Door mijn ervaring in contentmanagement, social media, interne communicatie en public relations kan ik me optimaal verplaatsen in de klant en een gedegen vertaalslag maken van de gestelde online doelen. Mijn ambities en ervaring vormen samen dan ook een mooie basis voor mijn huidige functie.  

Nexwork biedt mij hiermee de mogelijkheid om mijn kennis van het vak communicatie en marketing toe te kunnen passen op een geheel andere manier dan voorheen. Dit betekent anderzijds ook dat ik nog ontzettend veel ga leren van projectmanagement. Laat dat nou net iets zijn wat ik belangrijk vind! Zelfontplooiing en doorontwikkeling, maar ook samen groeien, zorgen voor tevreden- en gedrevenheid.

Benieuwd naar meer informatie over mij? Dan mag u altijd mailen naar a.hussen@nexwork.nl

 

 

 

Recente berichten