dinsdag 2 augustus 2016

Online feestkledingverkoop aanjagen

Carnaval, het Oktoberfest of Halloween. Magic Design levert feestkleding voor elke gelegenheid. De groothandel vroeg Nexwork om de online zichtbaarheid van Magic Design verder te versterken, zodat de traffic naar de webshop wordt aangejaagd. Nexwork maakte daarvoor onder andere mogelijk dat klanten met behulp van QR-codes online zien hoe een kostuum staat.

Eigen kleding
Magic Design is gevestigd in Lanaken. Vanuit de Belgische grensplaats levert de groothandel honderden verschillende kostuums aan tientallen feestwinkels in Nederland en België. Het bijzondere is dat Magic Design alle feestelijke outfits zelf ontwerpt, maakt en verkoopt. Deze kostuums zijn vanaf nu ook te zien in een maandelijkse, online nieuwsbrief die Nexwork voor het bedrijf verzorgt. Elke nieuwsbrief heeft een eigen thema, bijvoorbeeld Halloween of Oktoberfest of het tegenwoordig erg populaire Steampunk.

QR-codes
Nexwork helpt ook bij de verdere optimalisatie van de webshop, bijvoorbeeld met de plaatsing van beelden en video’s. Ook ontwikkelde Nexwork QR-codes voor de online shop. Wanneer je zo’n QR-code met je smartphone scant, speelt automatisch een filmpje af. In dit filmpje kunnen klanten het kostuum goed zien en hopelijk jaagt dit de traffic naar de webshop aan. Zo hoopt Magic Design meer verkoopmomenten te creëren. Een feestje moet natuurlijk altijd kunnen!  

Meer weten? Neem contact op met Remco Heijnen

 

 

 

 

 

Recente berichten