Over ons

Nexwork is een online marketingbureau. Vanuit de vestigingen in Eindhoven en Maastricht ontwikkelt, activeert, beheert en optimaliseert Nexwork online platforms, apps en online campagnes. Innovatieve en geïntegreerde communicatieoplossingen, die leiden tot maximale betrokkenheid bij de doelgroep.

Analyseren en optimalisatie als onderdeel van een succesvolle digitale strategie

Een digitale strategie die werkt is een goed doordachte én goed onderbouwde marketingstrategie. Hierbij is het verzamelen en analyseren van de juiste data cruciaal. Simpelweg omdat meten weten is. Het analyseren en optimaliseren van online data kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo biedt Google Analytics optimaal inzicht in de online customer journey van jouw doelgroep en zorgt een zoekwoordenonderzoek voor een betere vindbaarheid van jouw online omgeving. Daarnaast bieden e-mailmarketinggegevens en social advertisement data tal van inzichten ter promotie van jouw service of product.

Daarom hechten wij veel waarde aan analyse en optimalisatie. Dit geldt niet alleen vooraf, maar ook achteraf. Een duurzame en effectieve digitale strategie ontwikkelt zich namelijk voortdurend en resulteert vaak in betere conversieresultaten. Wij geven jou de handvatten, bijvoorbeeld een spiksplinternieuwe website of een uitgebreide marketingcommunicatiestrategie. Samen zorgen we er vervolgens voor dat de gewenste resultaten behaald worden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.