In het kort

Online bureau Nexwork gaat vanaf dit jaar verder als onafhankelijk bedrijf. De huidige directie, Remco Heijnen en Jurgen Tichelman, hebben de aandelen van Zandbeek Communication Group B.V. (terug)gekocht.

Wil je meer weten over Nexwork?

Neem contact op met Remco als je nog vragen hebt!

Remco
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl
Contact

Een vernieuwd Nexwork 

Remco Heijnen, oprichter van Nexwork B.V.: ‘Zowel inhoudelijk als qua bedrijfscultuur en klantfocus zijn we uit elkaar gegroeid. Kortom, de toegevoegde waarde was verdwenen. En dan is het belangrijk daarop te anticiperen en ieder onze eigen weg te gaan.’ Fleur van Zandbeek, CEO Zandbeek Communication Group: ‘We hebben 15 jaar goed met elkaar samengewerkt, maar dat op zich is geen reden om onze samenwerking te continueren. Focus en een heldere opstelling zijn cruciaal om een sterke positie in de markt te behouden.’

Opdrachtgevers van zowel Nexwork als Zandbeek zullen weinig merken van de gewijzigde verhoudingen, vanwege de zelfstandige opstelling van beide bedrijven. Door de overname kan Nexwork met haar kernactiviteiten: strategie, design, development en online marketing verder ontwikkelen binnen de Benelux.

Nexwork werkt voor klanten als APG, BKR, Care, Gilde Opleidingen, Mediahuis Limburg, M2 Personal, Universiteit Hasselt, Vebego en Zuid-Limburg Bereikbaar.

Strategie ux design header