woensdag 26 september 2018

Frisse nieuwe website voor Geodan

De nieuwe website voor Geodan is op 26 september 2018 gelanceerd. Het online platform is het resultaat van een goede samenwerking tussen Geodan, zusteronderneming Zandbeek en Nexwork. Naast de nieuwe website lanceerde Geodan ook haar nieuwe platform The Meridian. Een platform over de verbindende kracht van location intelligence.

De website heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen, waarbij het platform het online visitekaartje is voor Geodan. Om meer leads te genereren, het verkoopverhaal te ondersteunen, het imago verder te etaleren en om bewijsvoering goed over te brengen, waren een passend design en aansprekende fotografie essentieel. De websitebezoeker krijgt op een zeer overzichtelijke manier zijn of haar informatie.

Via The Meridian wil Geodan de markt inspireren en informeren over ruimtelijke informatievraagstukken. Zo biedt Geodan beslissers meer inzicht in de mogelijkheden van location intelligence om verschillende uitdagingen aan te gaan. Wij zijn trots op het eindresultaat. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.geodan.nl. en www.themeridian.nl

Over Geodan
Geodan is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van innovatieve geo-ICT-oplossingen en ondersteunt klanten bij uiteenlopende geo-informatievraagstukken. De dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Zo wordt logistiek geoptimaliseerd, een fijne leefomgeving gecreëerd en betrouwbare en actuele informatie verstrekt in tijden van crisis. Ook biedt Geodan geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS-)detachering.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips en inspiratie om jouw organisatie online te laten groeien.

E-mailadres:

Recente berichten