Jurgen
Jurgen Tichelman
Managing Director

Strategie

Bekijk deze expertise
Zonder strategie geen plan

Zijn de doelstellingen van jouw organisatie helder? Welke doelgroep past daarbij? We denken met jullie mee en bepalen samen de strategie die leidend is voor alle plannen die volgen. Zo zorgen we ervoor dat jullie de doelstellingen bereiken.

Jurgen
Jurgen Tichelman
Managing Director
Bekijk de expertise Strategie
Chiara
Chiara Poulssen
UX/UI Designer

Design

Bekijk de expertise  Design
Een optimale gebruikerservaring

Hoe iets eruit ziet, bepaalt vaak al wat je ervan vindt. Design zorgt ervoor dat jouw online zichtbaarheid van grote kwaliteit is. Uiteraard passend bij jouw organisatie en het gebruikersgedrag van de doelgroep. Design hangt nauw samen met het vakgebied van User Experience.

Chiara
Chiara Poulssen
UX/UI Designer
Bekijk de expertise Design
Steve
Steve Vaneeckhout
Back-end developer

Development

Bekijk de expertise  Development
Techniek als middel

Websites, en daarmee ook content, gaan tegenwoordig veel verder dan alleen desktop. Snelheid, meerdere devices en verschillende kanalen worden steeds belangrijker. Daarom is het van belang dat er een match is tussen de website, de bijbehorende techniek en de doelgroep.

Steve
Steve Vaneeckhout
Back-end developer
Bekijk de expertise Development
Anne
Anne van der Sluijs
Manager

Online marketing

Bekijk de expertise  Online marketing
Van data naar optimalisatie

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing en data gaan ontzettend snel. Presteert jullie website optimaal? In hoeverre leidt het bezoek van het online platform naar daadwerkelijke conversie? Online marketing brengt al deze data in kaart en geeft inzicht, in de online strategie en de uiteindelijke uitvoering.

Anne
Anne van der Sluijs
Manager
Bekijk de expertise Online marketing