Zonder strategie geen plan

Zijn de doelstellingen van jouw organisatie helder? Welke doelgroep past daarbij? We denken met jullie mee en bepalen samen de strategie die leidend is voor alle plannen die volgen. Zo zorgen we ervoor dat jullie de doelstellingen bereiken.

Jurgen
Jurgen Tichelman
Managing director
Bekijk de expertise Strategie
Een optimale gebruikerservaring

Hoe iets eruit ziet, bepaalt vaak al wat je ervan vindt. Design zorgt ervoor dat jouw online zichtbaarheid van grote kwaliteit is. Uiteraard passend bij jouw organisatie en het gebruikersgedrag van de doelgroep. Design hangt nauw samen met het vakgebied van User Experience.

Ronald
Ronald Koenen
UX/UI Designer
Bekijk de expertise Design
Techniek als middel

Websites, en daarmee ook content, gaan tegenwoordig veel verder dan alleen desktop. Snelheid, meerdere devices en verschillende kanalen worden steeds belangrijker. De website moet een bijdrage leveren aan jullie doelstellingen. Daarom is het van belang dat er een match is tussen de website, de bijbehorende techniek en de doelgroep. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep ‘blijft hangen’?

Bekijk de expertise Development
Van data naar optimalisatie

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing en data gaan ontzettend snel. Presteert jullie website optimaal? In hoeverre leidt het bezoek van het online platform naar daadwerkelijke conversie? Online marketing brengt al deze data in kaart en geeft inzicht, in de online strategie en de uiteindelijke uitvoering.

Maarten
Maarten van Hout
Online marketeer
Bekijk de expertise Online marketing