In het kort

In een snel tempo ontwikkelen nieuwe technieken en tools om een website zo goed mogelijk te laten presteren. Maar hoe weet je of jij en je team gebruik maken van de juiste online marketingtools? Baseren jullie je inzichten alleen op Google Analytics of maken jullie ook gebruik van heatmaps en een SEO-checker? En dan komt er ook nog een enorme hoeveelheid aan data bij kijken. Geen zorgen, wij ondersteunen en adviseren jullie op al deze online marketing gebieden

Neem contact op

Heb je een een vraag of opmerking over online marketing? Anne staat voor je klaar!

Anne
Anne van der Sluijs
Manager
+31 88 607 90 03 a.sluijs@nexwork.nl
Contact
Maarten Robin

Een goede start

De strategie is de basis voor alle ontwikkelingen die volgen, ook in online marketing. Doordat we samen de strategie hebben bepaald en weten waar jullie doelgroep zich bevindt, is het een kleine stap om ze naar de website te leiden.

Om te kunnen verbeteren en optimaliseren moeten we eerst weten wat de prestaties van jouw organisatie online zijn. Onze online marketeers beginnen dan ook met een uitvoerige nulmeting van de website en sociale kanalen. Aan de hand van deze resultaten laten wij geleidelijk zien hoe jouw organisatie zich door online marketing kan verbeteren. Niet als een raceauto van 0 naar 100 km per uur, maar stap voor stap met een strategisch online marketingadvies.

De volgende stap

Wat kun je verwachten van zo’n strategisch online marketingadvies? Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden en deze verschillen dan ook per organisatie en vraagstuk. We geven een aantal voorbeelden:

  • SEO-optimalisatie: De zoekresultaten in Google kunnen beter. Aan de hand van een keywordanalyse onderzoeken we waar kansen voor jullie liggen zodat de doelgroep jullie eenvoudig vindt. Daarnaast zorgen we dat de website SEO-proof is.

  • E-mailmarketing: Hoe breng je als organisatie een persoonlijke boodschap over? E-mailmarketing is nog steeds hot and happening. Door te spelen met de nieuwste technieken op het gebied van personalisatie leer jij je doelgroep steeds beter kennen en verstuur je berichten die overeenkomen met hun interesses.

  • Campagnes: Meer bekendheid geven aan je product of dienst kan door te adverteren bij onder meer Google of social media. Vaak wordt gedacht dat hier een groot budget voor nodig is, maar het tegendeel is waar. Wij laten zien dat je met kleine inspanningen al goede resultaten kunt behalen, die bijdragen aan de conversie.

Online marketing is natuurlijk veel breder dan alleen deze onderdelen. Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we denken graag mee.

"We werken iedere dag samen met onze klanten om voor hen het beste online resultaat te behalen"

Het beste online marketing resultaat

Samen bereiken we het beste resultaat. Iedere stap naar het resultaat laten we zien. Neem bijvoorbeeld een zoekwoordenanalyse. Jij weet op welke zoekwoorden jullie organisatie gevonden wil worden, wij onderzoeken of deze woorden zorgen voor het beste resultaat. Soms ontdekken we verborgen pareltjes, zoekwoorden die nu worden misgelopen maar goed scoren in Google. Zo zorgen we samen voor een optimale zoekwoordenstrategie.

Wij blijven onszelf ontwikkelen

We zorgen voor groei bij onze klanten, doordat we onszelf continu bijscholen en zorg dragen voor kennisoverdracht. We nemen onze klanten mee in het proces van analyse tot inzicht en laten zien hoe we bepaalde resultaten hebben bereikt. De online marketingtools worden uitgelegd zodat we ook de praktische kennis doorgeven.

Onze online marketeers zijn Google gecertificeerd in zowel Analytics als Ads. Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen door het volgen van opleidingen en bezoeken we regelmatig events. We volgen de trends en ontwikkelingen op de voet. Alles om onze klanten verder te helpen!

Peggy Elde 2

Certificeringen

Google Ads
Google Analytics Logo