In het kort

De website is veel meer het visitekaartje van een organisatie. Een bezoeker moet onder de indruk zijn en verleid worden tot conversie. Nexwork zorgt voor gebruiksvriendelijke websites en platformen met een sprankelend design en sterke content.

Bel of mail ons

Heb je een vraag over een website, platform, of over development in het algemeen? Bel of mail Steve!

Steve
Steve Vaneeckhout
Back-end developer
+31 (0)43 604 90 71 s.vaneeckhout@nexwork.nl
Steve Vaneeckhout

Van prototype naar eindresultaat

Wanneer de strategische lijn is opgezet en de scope duidelijk is, gaan de fullstack developers in de Nexwork studio aan de slag. Aan de hand van prototyping - middels het UX-wireframe of door rapid prototyping - ontwikkelen zij samen met de UX-designers de functionele onderdelen van de website of het webportaal. Door de multidisciplinaire samenwerking wordt er vaak overlegd en zorgen wij voor een optimaal eindresultaat.

Development scherm code

Mobile is de toekomst

Meer dan de helft van alle huidige websiteverkeer vindt plaats via een mobiel apparaat. Daarom gaan wij het liefst uit van de mobile first-gedachte. Dit houdt in dat de website eerst ontwikkeld wordt voor mobiel en vervolgens desktop. Vanuit het mobiele design worden steeds meer functionaliteiten en content ontwikkeld die op grotere devices wel kunnen. Op een mobiel device zijn de mogelijkheden soms beperkt. Uiteraard zorgen we dat een website op ieder apparaat responsive is. Doordat we integraal met alle disciplines samenwerken zijn de lijnen onderling kort.

 

Continuous development

Hoera, de website is live! En dan? Nexwork ontzorgt jou en je team door het beheren van de website in de Microsoft Azure-omgeving. Dit doen we al voor het grootste deel van onze klanten. Een website ontwikkelen gaat verder dan alleen ervoor zorgen dat deze ‘in de lucht is’. Het is van groot belang dat de website wordt onderhouden, geüpdatet en beveiligd. Daarnaast blijven we na livegang monitoren hoe een website presteert en hoe de website door bezoekers gebruikt wordt. Op deze manier doen we er alles aan om te zorgen dat jullie website online blijft én kunnen we continu optimaliseren.

Altijd in beweging

De ontwikkeling van onze platformen staat nooit stil en daarmee groeit de kennis en kunde van onze developers iedere dag. Door onder andere kennissessies, certificeringen en leertrajecten van bijvoorbeeld Umbraco en Microsoft blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die direct worden toegepast in websites en platformen.

"De kennis en kunde van onze developers groeit iedere dag"