Hoe het allemaal begon

Stichting LVO en Nexwork hebben al een jarenlange relatie met elkaar. het begon allemaal met de hulpvraag “Wij willen dat Stichting LVO op online vlak een duidelijker gezicht krijgt in de onderwijssector, kunnen jullie ons hierbij helpen?”.

Meer weten?

Neem contact op met Remco voor alle vragen rondom dit project!

Remco
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl
Ja, ik wil meer weten

Onze oplossing

Samen met Stichting LVO heeft Nexwork als eerste de online positionering bepaald. Vraagstukken als; Wie is LVO? Wat wil LVO online uitdragen en welke online conversies willen we bereiken? kwamen aan bod. We professionaliseerden de corporate website van Stichting LVO en ontwikkelden een flexibele en gebruiksvriendelijke online werkomgeving (intranet) voor de gehele organisatie en haar onderliggende scholen (miniportalen). 

9

nieuwe scholenwebsites live

50 %

meer gebruikers

Voortdurend blijven optimaliseren

Vanwege nieuwe inzichten, veranderende wensen en behoeftes hebben wij het huidige CMS van Stichting LVO uitgebreid naar een multi site CMS zodat er meerdere websites in één CMS beheert kunnen worden. Zo houden we in één oogopslag optimaal rekening met de performance en security van alle geïntegreerde websites. Elke scholenwebsite heeft hierdoor aan de achterkant dezelfde techniek, maar aan de voorkant haar eigen unieke uitstraling en identiteit.

Bij de totstandkoming van een nieuwe schoolwebsite zijn de scholen van begin tot eind betrokken bij traject. Nexwork heeft de betrokkenheid van alle scholen hoog in het vaandel staan. De scholen creëren zelf hun moodboards met daarin fotografie, elementen en vormen die zij graag willen terug zien op de nieuwe website. Nexwork vertaalt vervolgens dit moodboard naar een online design.

Ook krijgt elke school van ons een CMS training zodat ze naderhand zelf in staat zijn om hun nieuwe website op professionele wijze te beheren en te voorzien van content. Uiteraard blijft Nexwork zowel tijdens als ná het traject nauw betrokken bij alle scholen wanneer er hulpvragen ontstaan.  

Project preview
Stella maris college nexwork Compass case nexwork Sint maartens college case nexwork Novo College case nexwork Facebook Optioneel (1)

Over Stichting LVO

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) is een van de grootste onderwijsbesturen van Nederland en leverancier van kwaliteitsonderwijs. 23 scholen voor voortgezet onderwijs in Limburg vallen onder LVO. Van vmbo tot gymnasium, en van bijzonder tot openbaar onderwijs. Zeker 25.000 leerlingen krijgen alle kansen om hun talenten te ontwikkelen – verspreid over 23 scholen. En met 2.750 personeelsleden is LVO een belangrijke werkgever in Limburg. Een gezaghebbende naam die dankzij Nexwork een bijpassend online karakter krijgt.

LVO Logo 870X434

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op voor al je vragen.

Ik wil graag meer weten