donderdag 16 januari 2020

Nieuwe samenwerking: Nexwork en Tripolis sluiten partnerovereenkomst

Tripolis en Nexwork gaan een intensieve samenwerking aan op het gebied van e-mailmarketing. Nexwork kiest voor Tripolis om nog beter aan te sluiten op de wensen en behoeften van hun klanten. Samen kunnen zij hun portfolio uitbreiden als het gaat om e-mailmarketing.

Maarten van Hout, Online Marketeer van Nexwork, vertelt over de samenwerking: “Wij zoeken met Nexwork in een partnership flexibiliteit, betrouwbaarheid en innovatie, iets wat we met Tripolis als partner hebben gevonden. Ze leveren niet alleen een zeer goed product, maar sluiten ook naadloos aan op onze (digitale) strategie.”

Ook Bram Smits, CEO Tripolis, is enthousiast: “Nexwork is wat ons betreft een zeer goede aanwinst in ons partnernetwerk. Enerzijds omdat we toegang krijgen tot een groot aantal relaties in de regio’s Eindhoven, Maastricht-Aken en Brussel-Antwerpen, anderzijds omdat we met onze e-mailmarketing en marketing automation diensten een goede en logische aanvulling zijn op hun bestaande portfolio.”

Over Tripolis
Tripolis is een e-mail & marketing technology hub die met innovatieve technologie klanten helpt unieke en gepersonaliseerde berichten in hoge aantallen te versturen. Via e-mail, sms en in-app messages. Tripolis biedt de oplossing om e-mailmarketing en het contact met klanten naar een hoger niveau te brengen. Het niveau waar dynamische content extreem gepersonaliseerd en veilig geleverd wordt. Zo krijg je betere data inzichten, meer flexibiliteit en hogere conversieratio's. Hiermee voldoet Tripolis aan de wensen van vooruitstrevende merken, marketeers en bureaus in Nederland, Europa en daarbuiten.

Nieuwsgierig geworden naar wat e-mailmarketing voor jouw organisatie kan betekenen?

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips en inspiratie om jouw organisatie online te laten groeien.

E-mailadres:

Recente berichten