In het kort

Als we over jarenlange klantrelaties spreken, dan mogen wij onze samenwerking met NOA zeker niet vergeten. Waar het destijds begon met de vraag voor een nieuwe website, is onze samenwerking gegroeid met de ontwikkeling van een multisite CMS. NOA heeft meerdere brancheverenigingen onder haar hoede genomen, daardoor ontstond de wens voor één CMS. Met Umbraco hebben wij ervoor gezorgd dat alle onderliggende websites, inclusief de database van alle leden, eenvoudig beheerd kunnen worden. Ondanks dat er sprake is van één CMS heeft iedere website een eigen “gezicht” en unieke huisstijl, maar zorgt de opbouw van de sites voor eenheid.

Meer weten?

Remco vertelt je alles over dit project!

Remco
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl
Contact
Mockup Noa

Database migratie

NOA telt ruimt 1.700 leden, allen afkomstig uit verschillende brancheorganisaties. Nexwork heeft ervoor gezorgd dat alle leden automatisch gemigreerd werden naar één complete NOA-database. Klein detail: alle reeds bestaande content, bijbehorend aan elk lid en afkomstig uit verschillende databases, mocht niet verloren gaan. Eenmaal in de database zorgen wij ervoor dat elk lid op de juiste website(s) getoond wordt en in de bijbehorende look-and-feel van de desbetreffende website(s). Daarbij houden we er eveneens rekening mee dat elke website haar eigen bijbehorende leden kan tonen en doorzoeken zonder dat de algehele database hiervoor opgeroepen hoeft te worden.  

Afgeschermd ledengedeelte met exclusieve content

NOA zorgt er als brancheorganisatie voor dat hun leden volledig ontzorgt worden op het gebied van bedrijfsvoering. Daarnaast worden de leden van NOA altijd als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en de meeste nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied.

Nexwork vernieuwde de online omgeving van NOA en ontwikkelde een exclusief en volledig afgeschermd ledengedeelte. Denk hierbij aan: exclusieve kennisbank-items, een persoonlijke login waar de leden zelf hun persoonlijke pagina kunnen bijwerken en een ledendossier waarin ze exclusieve documentatie kunnen raadplagen.

1700 +

Leden

"Dankzij een goed voorbereide strategiesessie met stakeholders en vervolgens een intensieve samenwerking en regelmatig brainstormen en overleg met het team van Nexwork zijn heel veel wensen praktisch vervuld. Er was ruimte om bij voortschrijdend inzicht aanpassingen door te voeren. Dat werkte heel prettig"
Erika van Aken - NOA
Project preview
Slider 1 Slider 2 Slider 3 Slider 4 Slider 5
"Ik ben ook heel blij dat ik alles modulair op kan bouwen, zodat we nu een afwisselende en makkelijk te vernieuwen website hebben"
Jolanda Reede - NOA

Optimalisatie door middel van analyse

Door de komst van het (multisite) CMS, wordt ook op het gebied van analyse stappen gemaakt. De online omgeving geeft onze ervaren online marketeers de mogelijkheid om alle websites individueel en vooral ten opzichte van elkaar te analyseren. De meerwaarde hiervan is dat NOA hierdoor een optimaal beeld krijgt van de bezoekers van hun websites (zowel van haar leden als andere bezoekers). Op deze manier kan er proactief worden ingespeeld op de wensen en behoeften van de leden en andere bezoekers.

Over NOA

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven, afgekort als NOA, is een organisatie voor ondernemers van stukadoors-, vloeren-, terrazzo-, natuursteenbewerking-, blokkenstel-, plafond- en wandmontage of allround afbouwbedrijven. NOA neemt aangesloten ondernemers werk uit handen. Heb je ergens geen kaas van gegeten of ben je er te druk voor? NOA staat dan voor je klaar! NOA regelt onder meer de CAO, het pensioen, arbeidscontracten en diverse opleidingen in de bedrijfstak. Eveneens hebben aangesloten leden financieel voordeel bij diverse bijscholingstrajecten, cursussen en opendagen.