In het kort

Sinds 2016 is Nexwork exclusief online partner van Vebego International. Onze samenwerking is in de basis gestart door een strategische vraag. Vebego was namelijk op zoek naar een partner voor hun online strategie en inrichting en implementatie van een CMS in vier landen. Daarbij kwamen een aantal doelstellingen zoals een mooie en innovatieve uitstraling Vebego-breed, groei van naamsbekendheid, online kansen benutten en cross-selling naar andere Vebego-bedrijven. 

Neem contact op

Remco beantwoordt al je vragen rondom dit project.

Remcoheijnen
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl
Ik wil graag meer weten

Een uniforme uitstraling met eigen identiteiten

Samen met Vebego International gingen wij aan de slag. Aan de hand van strategische sessies hebben we een online identity bepaald voor de hele Vebego-organisatie. Binnen het collectief is ieder bedrijf uniek, dus we zorgden voor een eigen look & feel op basis van de Vebego-identiteit. Eigen, maar toch uniform. Om de online zichtbaarheid te vergroten hebben we vervolgens een multi-site platform ontwikkeld, waarmee we ieder bedrijf de ruimte geven voor doorontwikkeling, zonder dat de uniformiteit aan kracht verliest. De bedrijven doen rechtstreeks zaken met Nexwork, maar maken ook gebruik van centrale doorontwikkeling van functionaliteiten. Daarnaast zijn we voor de Vebego-bedrijven verantwoordelijk voor de stabiliteit en performance van het platform, in nauwe samenwerking met IT.

Door de stijl van Vebego International in alle ondernemingen door te voeren, dragen we zorg voor een uniforme uitstraling. Om de online zichtbaarheid te vergroten hebben we een multi-site platform ontwikkeld, waarbij iedere organisatie zijn eigen wensen en behoeften bekend heeft gemaakt. Zo kunnen we in één platform onderscheid maken in techniek waarbij de gezamenlijke identiteit niet verloren gaat. 

40 +

websites

Doel

Het uiteindelijke resultaat van het vraagstuk moest een online omgeving zijn, waarin gepersonaliseerde communicatie centraal staat voor de website en de social media.

Resultaat

Inmiddels zijn er 40 websites toegevoegd in het platform, waarvan er 36 een eigen look en feel hebben. Daarnaast is Nexwork verantwoordelijk voor de Vebego Impact en Betekenisvol Werk, waar Vebego International haar waarde laat zien voor zowel medewerkers als de maatschappij. Deze onderdelen zijn geïntegreerd in de corporate website. Ook bieden wij strategische ondersteuning bij onder andere het ontwikkelen van nieuwe online plannen door Vebego International.

Nexwork is voor ons een betrouwbare partner, met veel online expertise. Zij kennen ons bedrijf goed en denken echt met ons mee. Zij helpen ons met het bewaken van de balans tussen een sterk collectief en eigen ondernemerschap. Daarbij is het prettig samenwerken en dat vind ik een heel belangrijk aspect van zakendoen.
Martijn Donders - Manager Corporate Communications Vebego International
Project preview
vebego website detail fortron website detail vebego website mobile design yask website detail vebego yond website vebego website mobile design

Over Vebego International

Familiebedrijf Vebego is opgericht in 1943 en uitgegroeid tot een krachtig collectief met dochterbedrijven en joint ventures in Nederland, Zwitserland, Duitsland en België. De ruim 36.000 medewerkers werken in facilitaire dienstverlening en zorg. Vebego wil goed doen en al haar medewerkers betekenisvol werk bieden, vanuit de overtuiging dat dat de meeste toegevoegde waarde oplevert voor haar klanten en de maatschappij.

Meer weten over deze case? Remco beantwoordt al je vragen.

Ik wil graag meer weten