4NG gaat verder als Conclusion Experience

Allereerst: Nexwork blijft Nexwork. Dit is de naam, manier van werken en online bondgenoot zoals jullie ons kennen. Een bureau die jullie ondersteunt in alle online vraagstukken en uitdagingen, daar veranderd niets aan. Zoals jullie weten zijn wij sinds 2023 onderdeel geworden van 4NG, een fullservice digitale bureaugroep die onderdeel is van het Conclusion ecosysteem. 4NG gaat verder onder de naam Conclusion Experience.
Deze naamsverandering weerspiegelt het complete end-to-end aanbod die het Conclusion ecosysteem te bieden heeft. Maar laten we duidelijk zijn: dit is meer een evolutie dan een revolutie. Voor Nexwork en voor jullie als onze klant een kleine naamsverandering. Maar wij, onze werkwijzen en de ander digitale bureaus blijven hetzelfde. Nexwork is Nexwork, onderdeel van Conclusion. Dat was al zo en dat blijft ook zo.

189 Tych.Effectgroep.4Ng.Conclusion.240201

4NG werd in 2021 onderdeel van Conclusion waarbij wij, als Nexwork, ons in 2023 ook hebben aansloten bij deze full service bureaugroep. Een groep met online bureaus verspreid door Nederland met allemaal hun eigen cultuur, klanten en projecten. Een groep die elkaar versterkt in specialisme, dienstverlening en de aanpak van uitdagende vraagstukken.

De bureaugroep is zelf weer onderdeel van een groter ecosysteem binnen Conclusion, met meer dan 4000 professionals en 500 klanten. Een verbintenis met Conclusion die resulteerde in een aanbod die met recht ‘end to end’ genoemd kan worden. Zo kunnen wij onze klanten helpen met verschillende specialismen, teams en uitdagingsmogelijkheden. De afgelopen jaren werkten 4NG specialisten steeds vaker aan Conclusion brede projecten, waardoor de naamsverandering een logische vervolgstap is. Samen halen we uit de Conclusion brede projecten, in combinatie met het brede specialisme van het ecosysteem, het beste naar boven.

Logo Nexwork Conclusion

Hoe zal dit voor jullie merkbaar zijn? Weinig tot niet. Nexwork blijft Nexwork, onveranderd en volledig toegewijd aan jullie online succes. Ons vertrouwde logo draagt nu de naam van Conclusion, in plaats van 4NG. Een versterking van een waardevolle samenwerking met een volgende stap in de versteviging van het Conclusion ecosysteem.

011 Tych.Effectgroep.4Ng.Conclusion.240201
025 Tych.Effectgroep.4Ng.Conclusion.240201
096 Tych.Effectgroep.4Ng.Conclusion.240201