Drie bedrijven onder één nieuwe naam

De drie grote groenbedrijven RV Groen, Balanz Groen en Rooden Landscape Solutions bundelen hun krachten én krijgen een nieuwe naam: Attender Groen. En bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Attender Groen maakt het echte verschil met mensen met uiteenlopende talenten, middels hun sociaal ondernemerschap.

Visual Attender Groen

Bjorn Vondenhoff - financieel manager bij Attender Groen - vertelt over de samenwerking met Nexwork: "Vanuit Attender Groen hebben we recentelijk nauw samengewerkt met Nexwork om onze nieuwe bedrijfsnaam direct de juiste online uitstraling te geven. Onze nieuwe naam “Attender” staat voor aandacht. Aandacht voor onze medewerkers en aandacht voor onze klanten. Dan is het prachtig om te merken dat Nexwork op diezelfde manier met ons omgaat: een persoonlijke benadering en soms juist dat beetje extra aandacht waardoor je voelt dat je SAMEN iets wilt bereiken. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking en het resultaat van onze nieuwe website."

Dan is het prachtig om te merken dat Nexwork op diezelfde manier met ons omgaat: een persoonlijke benadering en soms juist dat beetje extra aandacht waardoor je voelt dat je SAMEN iets wilt bereiken.
Bjorn Vondenhoff - financieel manager bij Attender Groen