In het kort

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de websites van IsoBouw en Zolderisoleren te vernieuwen met een nieuwe visuele stijl. We zijn van het CMS/ Back-end afgebleven, enkel de Front-end (html/ CSS) is volledig vernieuwd. Hierdoor hebben we het project relatief snel kunnen opleveren.

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Tahnée!

Anne
Anne van der Sluijs
Manager
+31 88 607 90 03 a.sluijs@nexwork.nl

We kregen van IsoBouw de vrije hand om met een nieuwe homepage-impressie te komen. Met dit als basis zijn we samen met hen gaan finetunen en heeft onze UX-designer Femke uiteindelijk een volledig fris en nieuw design uitgewerkt dat past binnen de huidige functionaliteiten van het CMS.

De realisatie van de nieuwe stijl op het gebied van Front-end Development is verzorgd door Ronald. In nauw overleg met Design is de oude huisstijl zorgvuldig vervangen en is IsoBouw.nl vernieuwd naar de moderne grafische uitstraling die het verdient!

Isobouw

IsoBouw en Nexwork werken al de nodige jaren samen. Dat wij de vrije hand hebben gekregen in het uitwerken van een nieuw design, geeft onze nauwe band weer.

De nieuwe website bekijken? Dat kan hier!

IsoBouw en Nexwork werken al de nodige jaren samen. Dat wij de vrije hand hebben gekregen in het uitwerken van een nieuw design, geeft onze nauwe band weer. De nieuwe website bekijken? Dat kan hier!
Gerard Sleegers - Marketing Manager