In het kort

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de websites van IsoBouw en Zolderisoleren te vernieuwen met een nieuwe visuele stijl. We zijn van het CMS/ Back-end afgebleven, enkel de Front-end (html/ CSS) is volledig vernieuwd. Hierdoor hebben we het project relatief snel kunnen opleveren.

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Tahnée!

Tahnee
Tahnée Hommes
Projectmanager
+31 88 607 90 20 t.hommes@nexwork.nl

We kregen van IsoBouw de vrije hand om met een nieuwe homepage-impressie te komen. Met dit als basis zijn we samen met hen gaan finetunen en heeft onze UX-designer Femke uiteindelijk een volledig fris en nieuw design uitgewerkt dat past binnen de huidige functionaliteiten van het CMS.

De realisatie van de nieuwe stijl op het gebied van Front-end Development is verzorgd door Ronald. In nauw overleg met Design is de oude huisstijl zorgvuldig vervangen en is IsoBouw.nl vernieuwd naar de moderne grafische uitstraling die het verdient!

Isobouw
Onze bedrijfswebsite is ons belangrijkste visitekaartje naar onze doelgroepen. De site geeft aan wie we zijn, wat we doen en hoe wij onze relaties kunnen helpen met innovatieve isolatie-oplossingen. Wij eisen dan ook topkwaliteit in design, content en beleving. Dat is waarom wij kiezen voor een onlinespecialist pur sang.
Gerard Sleegers -Marketing Manager

IsoBouw en Nexwork werken al de nodige jaren samen. Dat wij de vrije hand hebben gekregen in het uitwerken van een nieuw design, geeft onze nauwe band weer.

De nieuwe website bekijken? Dat kan hier!