In het kort

Wij zijn trots om jullie te mogen meedelen dat UHasselt de aanbesteding aan Nexwork gegund heeft. De opdracht betreft de ontwikkeling van een nieuwe website voor UHasselt.

Meer weten over dit project?

Neem contact op met Maikel!

Maikel
Maikel Pijpers
Online Consultant
+31 88 607 90 10 m.pijpers@nexwork.nl

De keuze voor Nexwork is uiteindelijk gemaakt op basis van het totaalplan waarin we de universiteit meenamen door de verschillende fases van het project.

Tijdens het aanbestedingstraject hebben wij demopresentaties gegeven, waarbij het team van UHasselt op basis van de uitgewerkte designs erg enthousiast was. We hebben hierbij gebruik gemaakt van het principe atomic design, wat inhoudt dat de verschillende onderdelen (atomen) van het ontwerp samen een steeds groter wordend geheel vormen. Atomen zijn bijvoorbeeld kleuren en titels, die samengevoegd een molecuul zijn. Meerdere moleculen leiden uiteindelijk naar een organisme, bijvoorbeeld het menu of de headers.

Quote Karel Uhasselt Nexwork
Atomic Design Zonder

Momenteel zijn we samen met UHasselt hard aan het werk en de eerste mooie resultaten zijn al geboekt. De designs zijn in de afrondende fase en daarmee bereiken we de volgende stap: het ontwikkelen van het platform zelf. Karel Vlekken licht namens UHasselt toe: “Samen met Nexwork zorgen we ervoor dat onze doelgroepen op een gebruiksvriendelijke manier hun weg gaan vinden naar de juiste informatie.” "Ondanks de coronamaatregelen en het werken op afstand ervaren wij een prettige samenwerking en onderhouden we korte lijnen met het team van UHasselt", vult Tahnée Hommes aan. We kijken al uit naar de volgende resultaten!

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van alle updates rondom dit project!