Graag delen we met jullie het nieuws dat wij als Nexwork onderdeel zijn geworden van de fullservice digitale bureaugroep 4NG. Nexwork blijft daarin gewoon Nexwork en daarbij zal je ook de vertrouwde service, contactpersonen en werkzaamheden kunnen verwachten. Nexwork sluit met haar dienstverlening in strategie, online marketing, design en development naadloos aan op de dienstverlening van 4NG waarbij alle expertises gecombineerd worden om de perfecte digitale klantreis te kunnen vormgeven.

Een verbreding van expertises, waardevolle kennis en mogelijkheden!

4NG

Wij zullen met onze professionals de 4NG bureaugroep versterken tot een totaal van ruim 400 medewerkers, een groep met alle kennis en kunde in de digitale dienstverlening. 4NG helpt bedrijven zoals WWF, Leaseplan en Talpa digitaal te groeien en verder te professionaliseren. De bureaugroep 4NG is ontstaan in 2002 en bestaat inmiddels uit 10 online bureaus. Sinds 2021 is 4NG onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. 4NG en Conclusion geven aan verheugd te zijn om klanten samen met Nexwork te gaan bedienen in zowel Nederland als de Euregio. 

Nexwork x 4NG

Wij zijn als directie van Nexwork erg trots om ons als bureau aan te sluiten bij 4NG en hiermee een volgende stap te kunnen zetten. Met de nieuwe expertises kunnen wij onze huidige klanten voorzien van een nog bredere dienstverlening. Daarnaast kunnen we op bredere schaal talent aantrekken en verder bouwen aan ons team. Ook zetten we natuurlijk graag onze kennis in om klanten vanuit te groep te helpen en hierdoor onze groeiambities te verwezenlijken.

Wat verandert er voor jou?

Nexwork is en blijft Nexwork en zal gewoon in Maastricht blijven, het zelfde vertrouwde team houden en jou voorzien in jullie online uitdaging! Wij zullen onder dezelfde manier verder werken met dezelfde expertise en betrokkenheid. Het enige dat veranderd is dat wij als onderdeel van 4NG jullie nu nóg completer kunnen helpen bij online vraagstukken.

Samen met jullie zetten wij graag deze volgende stap met daarbij alle vertrouwde kennis en dienstverlening zoals jullie van Nexwork gewent zijn. Ben je benieuwd wat deze extra expertises en samenwerking voor jullie kan betekenen? Neem dan zeker met ons of je vaste contactpersoon binnen Nexwork contact op.

 

Wij kijken enorm uit naar de nieuwe kansen die dit ons team, onze klanten en de bureaugroep zal brengen!

4Ng Nexwork

Ben je benieuwd wat deze extra expertises en samenwerking voor jullie kan betekenen? Neem dan zeker met ons of je vaste contactpersoon binnen Nexwork contact op.

Remco
Remco Heijnen
Director
+31 6 20 13 98 84 r.heijnen@nexwork.nl