Nexwork is de eerste Umbraco Global Platinum Partner

Nexwork, als trots deel van de 4NG-familie, heeft een grote stap voorwaarts gezet! Samen met 4NG zijn wij erkend als de eerste wereldwijde PLATINUM partner van Umbraco! 

Vragen?

Neem contact op met Jurgen!

Jurgen
Jurgen Tichelman
Managing Director
+31 6 22 24 86 73 j.tichelman@nexwork.nl

Als onderdeel van de 4NG-familie is Nexwork toegetreden als Platinum Partner van Umbraco.

Voor degene die Umbraco nog niet kent: Umbraco is een flexibel CMS en wordt ook wel ''The Friendly CMS'' genoemd. Umbraco blinkt uit in maatwerkmogelijkheden en is erg gebruiksvriendelijk. Het opensource CMS wordt ontwikkeld door zowel een dedicated Umbraco team, als een community van professionals. Ook Nexwork heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Umbraco.

Nexwork blinkt uit in het aanbieden van oplossingen voor complexe organisaties. Umbraco stelt ons hierbij in staat om onze klanten op de juiste manier te helpen. The Friendly CMS stelt ons in staat om onze klanten te helpen groeien en hun ambities te verwezenlijken. 

Een goed voorbeeld van de flexibiliteit van Umbraco is onze Vebego case. De rebranding van Vebego had als doel om 40 merkpositioneringen (en dus ook 40 websites!) onder te brengen in één website. Umbraco stelde ons in staat om een multi-website omgeving te ontwikkelen die  past bij de structuur en organisatie van het bedrijf. 

Grote dank aan ons team en onze partners die deze geweldige prestatie mogelijk hebben gemaakt.