woensdag 3 april 2019

Let's meet... Sylvia

Wanneer jij naar ons kantoor belt krijg je een van de Nexworkers aan de lijn. Maar wie zijn dit nou eigenlijk en wat is hun achtergrond? Wij stellen graag al onze collega's aan jullie voor zodat jullie weten wie jullie aan de telefoon hebben. Deze keer is het de beurt aan Sylvia!

Hoe lang werk je al bij Nexwork?
In februari 2019 ben ik begonnen met werken bij Nexwork.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik ben Office Manager bij Nexwork. In deze veelzijdige functie ben ik de rechterhand van de directie. Ik verricht alle voorkomende office werkzaamheden en administratieve ondersteuning ten behoeve van het team. Verder ben ik verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van ondersteunende taken en het eerste gezicht en aanspreekpunt van het bedrijf.


Wat heb jij gedaan voordat je bij Nexwork kwam werken?
Mijn carrière als secretaresse is pas echt gestart toen ik ben begonnen bij een werving en selectiebureau in Amsterdam. In eerste instantie als administratief medewerkster en uiteindelijk was ik verantwoordelijk voor het secretariaat van 3 kantoren. Na bijna 9 mooie jaren in Amsterdam kreeg ik weer heimwee naar het zonnige zuiden en ben ik in 2014 weer terug verhuisd. Ik ben geboren in Duitsland, maar opgegroeid in Nederland. Ik ben alweer bijna 5 jaar samen met mijn partner René met wie ik samenwoon in Kerkrade. We gaan graag op reis en onze favoriete bestemmingen zijn Amerika en Canada. Tot slot is koken mijn grootste hobby.

Wat vind jij zo tof aan Nexwork?
Mijn eerste indruk van Nexwork is positief en wat ik tof vind aan Nexwork is de ongedwongen sfeer en de collega’s. Ik vind het leuk dat iedereen zo anders is in deze organisatie. Het zijn allemaal verschillende karakters en je kan gewoon jezelf zijn. Vanaf dag 1 voel ik dat ik bij Nexwork gewoon mezelf kan zijn en dat is heel prettig. Daarnaast ben je bij Nexwork vrij om initiatief te nemen en om daarin fouten te maken. Dat is wat Nexwork zo leuk maakt.

 

Recente berichten